terms and services

Условия за ползване

Посещаването и използването на този уебсайт подлежат на следните условия. Моля, прочетете ги внимателно, преди да използвате сайта. Чрез достъпването и използването на този уебсайт, Вие се съгласявате с тези условия в пълна мяра. Ако не сте съгласни с тези условия, моля, не продължавайте да използвате този уебсайт.

Всички авторски права върху съдържанието на този уебсайт, включително текстове, изображения, графики, лога и други материали, принадлежат на нас или на съответните ни лицензодатели. Забранено е копирането, възпроизвеждането, модифицирането, разпространението или използването на съдържанието без нашето предварително писмено разрешение.

Някой запазени марки, лога и имена на продукти, използвани на този уебсайт, са собственост на съответните им притежатели. Нищо на този уебсайт не трябва да се тълкува като предоставяне на лиценз за използване на интелектуалната собственост, показана тук, без предварителното писмено съгласие на съответния притежател.

Този уебсайт може да съдържа връзки към външни уебсайтове, които не са под контрола ни. Ние не носим отговорност за точността, съдържанието или наличността на информацията, предоставена от такива уебсайтове. Посещаването и използването на външни уебсайтове се извършва на Ваша отговорност.

Този уебсайт се предоставя “както е” и “както е наличен”. Ние не даваме гаранции относно точността, пълнотата или актуалността на информацията, предоставена на този уебсайт. В никакъв случай ние или нашите партньори няма да носим отговорност за каквито и да било директни, косвени, специални или последващи щети, произтичащи от използването или невъзможността за използване на този уебсайт.

Ние си запазваме правото да променяме тези условия по всяко време. Моля, редовно проверявайте тази страница за актуални промени. Вашето продължаващо използване на този уебсайт след въвеждането на промени означава, че Вие приемате и се съгласявате с променените условия.